Vălmărenii au ajuns la 50 de goluri marcate în opt etape din Liga a V-a

50
Liderul autoritar din Liga a V-a, Avântul Valea Mărului, a jucat în etapa a VIII-a din al doilea eșalon județean pe terenul celor de la Prutul Vlădești. La fel ca în celelalte jocuri singura necunoscută era scorul cu care vălmărenii își vor adjudeca victoria. Pe terenul din Vlădești cei de la Avântul Valea Mărului s-au impus cu sorul 6 – 0, la pauză 2 – 0.  Golurile liderului au fost marcate de: Popa, Gârleanu, o dublă, și Buteseacă – o triplă.

Veteranul Buteseacă la a doua triplă din Liga a V-a

Pentru veteranul Romeo Buteseacă este a doua triplă stagională, după cele trei goluri marcate în jocul cu ACS Lascăr Schela. Cu excepția jocului cu Avântul Matca, din prima etapă, Buteseacă a marcat în fiecare etapă pentru vălmăreni, câte un gol cu Viitorul Umbrărești, Siretul Piscu, Voința Cișmele, duble în jocurile cu Foresta Șendreni și Flacăra Pechea și triple cu ACS Lascăr Schela și Prutul Vlădești.

60 de goluri marcate în nouă jocuri

De la revenirea în fotbalul județean gălățean Avântul Valea Mărului a câștigat toate cele nouă jocuri disputate, toate încheiate cu victorii la scor. În nouă jocuri disputate în județ vălmărenii au marcat 60 de goluri. Pe lângă cele 50 de goluri marcate în Liga a V-a echipa vălmăreană a mai marcat de zece ori și în Cupa României, în jocul din turul inaugural cu ei de la Zorile Grivița.
În clasamentul la zi din Liga a V-a Avântul Valea Mărului conduce cu 24 de puncte, opt jocuri, 11 puncte mai mult, dar și două jocuri în plus, față de echipa de pe locul doi, Mălina Smârdan, echipă cu care va juca pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului, în etapa viitoare.

 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal