Veteranul Romeo Buteseacă – cel mai bun marcator din Liga a V-a

310

După retragerea de sezonul trecut din Liga a III-a Avântul Valea Mărului a revenit în fotbalul județean în acest sezon, de la cel mai de jos nivel, Liga a V-a. Vălmărenii conduc al doilea eșalon județean, încă de la începutul actualului sezon, mai mult, cu trei etape înainte de final echipa din Valea Mărului este campioana de toamnă, cu 11 puncte avans față de principala urmăritoare.

În actuala ediție de Liga a V-a vălmărenii au marcat 62 de goluri, în cele zece jocuri disputate până acum. 21 din cele 62 de goluri ale echipei din Valea Mărului au fost marcate de veteranul Romeo Buteseacă, 40 de ani. Cu excepția jocului din debutul sezonului, cu Avântul Matca,  fostul jucător al Oțelului (FC și SC), a marcat în toate jocurile în care a evoluat. Remarcabilă este performanța din jocul de la Hanu Conachi, acolo unde Romeo Buteseacă a marcat cinci din cele șapte goluri ale Avântului. Celelalte reușite ale lui Buteseacă au fost împărțite astfel:triple cu ACS Lascăr Schela, Prutul Vlădești și Mălina Smârdan, duble în jocurile  cu Foresta Șendreni și Flacăra Pechea, câte un gol cu viitorul Umbrărești, Siretul Piscu, Voința Cișmele.

Legat de evoluția lui Buteseacă în acest sezon actualul antrenor de la Avântul Valea Mărului, Gheorghiță Popa ne-a spus:

”Având în vedere evoluția fotbalistului Buteseacă Romeo, pot spune că, de la meci la meci, dă dovadă de concentrare maximă încercând să se autodepășească dovedindu-se a fi într-o reală formă și creștere de la un meci la altul. Un lucru e clar pentru mine – merite au toți băieții, este un sport de echipă și aici câștigă echipa, încercăm de la joc la joc să devenim un grup unit, o familie. Jucătorii formează echipa și echipa scoate în evidență jucătorii”, ne-a spus Gheorghiță Popa.

În clasamentul marcatorilor din Liga a V-a Romeo Buteseacă este secondat de colegul său Cosmin Gîrleanu cu 15 reușite. Pentru vălmăreni urmează jocul de pe teren propriu cu ultima clasată, Zorile Grivița, prilej pentru Buteseacă să își îmbunătățească performanțele în Liga a V-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal