Vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi s-au impus pe final la Tecuci

27

Ultima etapă din turul Ligii a IV-a, primul eșalon județean, a fost deschisă sâmbătă, la Tecuci, cu jocul dintre Victoria Tecuci – echipă nou promovată în Liga a IV-a și vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi. Gruparea din Slobozia Conachi s-a impus la final cu scorul 2-0, golurile victoriei au fost marcate de vicecampioni în ultimele cinci minute ale jocului. Scorul a fost deschis în minutul 85 de Constantin ”Boboc” Spînache, din lovitură de pedeapsă, iar victoria a fost asigurată în minutul 90 de Narcis State.

Jocul de la Tecuci a fost început de Zimbrul Slobozia Conachi cu formula: Stoica – Radu, Antofe, Codreanu, Iancu, Scutaru, Păduraru, Iancu, Cazacu, Tudosă, Spînache. Au mai jucat: Moroșanu și State. Victoria Tecuci a început jocul cu echipa: Croitoru – Stratulat, Matei, Cocuț, Roșu, Lăcătuș, Curteanu, Dorofte, Trelea, Pleșa, Sava. Au mai jucat: Nițu, Moscu și Rotaru.

Zimbrul Slobozia Conachi termină turul cu 35 de puncte din 13 jocuri, 11 victorii, două remize, golaveraj 69-18, cel mai bun atac din Liga a IV-a. Echipa din Tecuci încheie prima parte a campionatului cu 20 de puncte, șase victorii, două remize, cinci înfrângeri, golaveraj 28-31. În prima etapă din retur Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe teren propriu cu Avântul Drăgănești, în timp ce echipa din Tecuci are programat meci pe terenul celor de la Agrostar Tulucești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal