Victoria confirmării. CSM Galați a făcut dubla cu Gheorgheniul

24
Hocheiștii de la CSM Galați au confirmat, în al doilea joc cu ACSH Gheorgheni, că în acest sezon sunt o echipă redutabilă. Chiar dacă au avut de întâmpinat probleme organizatorice, iar adversarul a fost unul de top, care nu a cedat nici un centimetru de gheață, gălățenii s-au impus cu scorul 4 – 3, după ce au fost egalați în ultimul minut, iar golul victoriei a fost marcat de CSMG cu opt secunde înainte de final.
După prima pauză gălățenii au intrat cu avantaj de 2-0. CSM-ul s-a mișcat excelent, a dictat ritmul în prima parte. Alexei Baskov a deschis scorul după 12 minute de joc, după ce a fructificat o superioritate numerică, iar Igor Fefelov, cu cinic minute înainte de pauză a dublat avantajul. A urmat o pauză lungă, în jur de 30 de minute, din cauza unei defecțiunii a mașinii de refăcut gheața, în timp ce a doua Rolbă nu era pregătită pentru reda gheața în condiții optime de joc. În cele din urmă, una dintre mașini a fost aptă pentru a reface gheața. Pauza lungă pare ce le-a priit oaspeților, după două reprize cele două echipa se aflau la egalitate, scor 2 – 2. Secvența decisivă a debutat cu o ocazie importantă a gălățenilor Mărcuș a trimis puternic la poartă, Ruczuj Gelert a respins cu piciorul pucul. La jumătatea treimii gălățenii au rămas pentru a doua oară în acest joc în inferioritate numerică, în plină dominare harghiteană Igor Fefelov pleacă pe contraatac pasează în centru la Irimia, iar căpitanul a desprins CSM – ul la 3 – 2, gol marcat de echipa gălățeană cu un om în minus. Harghitenii lui Vitali Donika au continuat în căutarea egalării, iar în ultimul minut, când portarul Gelert Rucjuz se pregătea să părăsească gheața pentru a avea superioritate pe faza de atac, oaspeții au egalat la trei. Egalitatea 3 – 3 nu a rezistat prea mult timp pe tabelă, cu opt secunde înainte de finalul jocului fundașul Denys Zabludovscky a marcat în poarta celor de la Gheorgheni pentru a șasea victorie consecutivă a gălățenilor.
CSM Galați: Bogdan Popa, Beres Szilard – portari; Cătălin Berdilă, Denys Petrunkho – Mikhail Rybalko, Denys Zabludovscky – Hildebrand Szabolcs, Evgheny Emelyanenko – Szocs Attila – fundași; Albert Zagidulin, Alexandr Neznamov, Anton Butochnov – Vitaly Kiricenko,

Aleksei Baskov, Igor Fefelov – Marius Mărcuș, Adrian Irimia, Lorincz Levente -Anton Cristian Popa – atacanți.

În clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori CSM Galați este pe locul trei cu 18 puncte, 6 jocuri. Pentru CSM Galați urmează primul joc din deplasare din acest sezon. Miercuri, 11 noiembrie, de la ora 18.30, echipa gălățeană va juca pe terenul celor de la Corona Brașov, urmând ca la finalul săptămânii, 17 – 18 noiembrie, să joace pe teren propriu cu Sportul.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal