Victorie în 54 de minute pentru CSM Arcada

74

Voleibaliștii de la CSM Arcada nu au stat pe teren decât 54 de minute în jocul cu  VCM Piatra Neamț din etapa a VII-a, Divizia A1. Gruparea gălățeană s-a impus în minimum de seturi în jocul cu gruparea nemțeană, ultimul test înaintea duelului din 16-imile Cupei CEV cu belgienii de la Lindemans Aalst.

Primul set a durat dor 16 minute, iar CSM Arcada s-a impus cu scorul 25-9, în al doilea parțial gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 25-17, după 20 de minute de joc, iar ultimul set a fost câștigat de CSM Arcada în 18 minute de joc, scor 25-14.

Antrenorul Nicu Harabagiu a rulat întreaga rotație avută la dispoziție în acest joc, iar omul meciului a fost Nemanja Cubrilo cu 15 puncte. Jocul cu echipa din Piatra Neamț a fost început de CSM Arcada cu formula: Nemanja Cubrilo, Ivan Raic, Marko Bojic, Julian Bissette, Angel Perez, Milos Terzic, Arnel Cabrera – libero. Au mai jucat: Paul Sanderson, Jose Manuel Carrasco, Vlad Cuciureanu, Liviu Cristudor, Alexander Kullo, Alexandru Lefterache – libero.

După victoria cu echipa din Piatra Neamț voleibaliștii de la CSM Arcada sunt pe locul trei în clasamentul la zi din Divizia A1 cu 12 puncte din 6 jocuri. Următorul joc în Divizia A1 pentru CSM Arcada este programat sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 18.00, pe terenul formației Unirea Dej. Până la jocul de la Dej echipa gălățeană va debuta în actuala ediție a cupelor europene marți, 27 noiembrie, de la ora 18.00, CSM Arcada va juca, la Sala Sporturilor Dunărea, manșa tur din 16-imile Cupei CEV cu belgienii de la Lindemans Aalst.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal