Victorii la scor pentru CSU, Zimbrul Sl. Conachi și Quantum în etapa a XII-a din Liga a IV-a

14
Etapa productivă în goluri în primul eșalon județean. Sâmbătă și duminică în Liga a IV-a s-au disputat jocurile din etapa a XII-a, penultima din tur. În singurul meci al zilei de sâmbătă vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi au învins, scor 9-3. Duminică, liderul, CSU ”Dunărea de Jos” a jucat la Drăgănești și s-a impus cu scorul 8 – 0. Victorie al scor au obținut și cei de la Quantum Club Galați. Trupa lui Iulian Oprea s-a impus cu scorul 8-1 în jocul cu cei de la Juventus Toflea.
Singura remiză a etapei, scor 1-1, s-a înregistrat în jocul dintre Voința Cudalbi și Agrostar Tulucești, iar cealaltă nou promovată Victoria Tecuci s-a impus cu scorul 4-1 pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri. În celelalte jocuri ale etapei Gloria Ivești a trecut cu scorul 2-1 de Victoria Independența, iar Unirea Braniștea a învins cu același scor, 2-1, Avântul Vânători, golul victoriei a fost marcat de gazde la ultima fază după minute bune de prelungiri.
În clasament CSU ”Dunărea de Jos” conduce cu 34 de puncte, golaveraj 53 – 2, Zimbrul slobozia Conachi este pe doi cu 32 de puncte, (67 – 18), iar Gloria Ivești este pe trei cu 27 de puncte, (34 – 13).
Etapa a XIII-a, ultima din tur, programează jocurile: CSU ”Dunărea de Jos” – Unirea Braniștea, Victoria Tecuci – Zimbrul Slobozia Conachi, Victoria Independența – Voința Cudalbi, Juventus Toflea – Gloria Ivești, Avântul Vânători – Quantum Club Galați, Muncitorul Ghidigeni – Avântul Drăgănești.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal