Viitorul Umbrărești a realizat scorul etapei a VIII-a în Liga a V-a. Vălmărenii s-au impus la scor la Vlădești

17
În Liga a V-a, al doilea eșalon județean, s-au disputat jocurile din etapa a VIII-a din cele 14 ale turului. Scorul etapei s-a înregistrat la Umbrărești, unde echipa locală Viitorul a învins cu scorul 9 – 1 Voința Cișmele.
În celelalte jocuri ale etapei ACS Lascăr Schela a învins, scor 3 – 2, Foresta Șendreni, Flacăra Pechea a trecut cu scorul 5 – 1 de Avântul Matca, Unirea Hanu Conachi a învins, scor 3 – 0, Zorile Grivița. Singura remiză a etapei s-a înregistrat în jocul dintre Mălina Smârdan și Inter Tudor Vladimirescu. Oaspeții au câștigat un singur joc în etapa a VIII-a, liderul absolut, Avântul Valea Mărului, a trecut cu scorul 6 – 0 de cei de la Prutul Vlădești.
Vălmărenii conduc în clasamentul Ligii a V-a cu 24 de puncte, din opt jocuri, maximum de puncte, cu un golaveraj impresionant, 50  – 3.  Mălina Smârdan ocupă locul doi cu 13 puncte, dar cu două jocuri mai puțin, la egalitate de puncte cu Flacăra Pechea, locul 3, și ACS Lascăr Schela, ambele cu câte șapte jocuri disputate.
Etapa a IX-a programează derby-ul de clasament Avântul Valea Mărului – Mălina Smârdan. Celelalte jocuri programate în etapa a IX-a: Inter Tudor Vladimirescu – Unirea Hanu Conachi, Avântul Matca – Prutul Vlădești, Foresta Șendreni – Flacăra Pechea, Voința Cișmele – ACS Lascăr Schela și Siretul Piscu – Viitorul Umbrărești.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal