Viorel Cojoc: ”Vrem campionatul”

127
Vicecampioana ultimelor două ediții United Galați a obținut a șasea victorie stagională în etapa a VII-a din Liga I. Echipa lui Florin Ignat a învins Informatica Timișoara, scor 3 – 1, după ce a revenit de la 0 – 1, scor cu care s-a intrat la pauză. La finalul jocului căpitanul și antrenorul secund de la United, Viorel Cojoc, a declarat că a avut încredere în echipă că poate întoarce rezultatul.
”Aveam mare încredere în echipă, nu îmi făceam probleme că nu vom întoarce rezultatul. Primele zece minute au fost mai dificile, iar restul de meci a fost al nostru în totalitate”, a spus Cojoc.
Căpitanul vicecampionilor a precizat că deși s-a revanșat în fața campionilor în acest sezon gruparea gălățeană își dorește titlul de campioană.
”Avem o revanșă de luat, (Timișoara a învins United în finala sezonului trecut, dar și în Supercupă), dar noi vrem să terminăm pe primul loc la sfârșitul sezonului. Noi vrem campionatul. Sezonul ăsta sper să fim victorioși la final, eu tot sper de doi – trei ani, vrem primul loc. Nu trebuie să ne mai bucurăm la sfârșitul meciului, să ne bucurăm la sfârșitul sezonului, acum trebuie să muncim în continuare”, a declarat  Cojoc.
La trei zile distanță de jocul cu Informatica vicecampionii vor reveni în Polivalentă pentru ultimul meci de pe teren propriu din turul sezonului regulat cu Gloria Buzău – echipă nou promovată în Liga I. Legat de jocul cu buzoienii Cojoc a spus că primordială este refacerea jucătorilor.
”S-a acumulat puțină oboseală, s-au întors jucătorii internaționali care au jucat la echipele naționale ale României și Republicii Moldova, trebuie să ne refacem, asta este cel mai important”.
United – Gloria Buzău se va juca marți, 6 noiembrie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor Dunărea, în etapa a VIII-a din sezonul regulat.
 
După jocul cu cei de la Buzău vicecampionii vor încheia turul  sezonului regulat cu un joc pe terenul celor de la Dunărea Călărași, 12 noiembrie, ora 17.00. Căpitanul și secundul Cojoc consideră deplasarea de la Călărași cea mai grea din sezon.
”Ne așteaptă un meci greu la Călărași, la fel de greu precum cel cu Informatica Timișoara, dacă nu mai greu, eu cred că este cea mai grea deplasare din campionat”.
United Galați este liderul de drept din Liga I cu 18 puncte acumulate în șapte jocuri. În clasamentul la zi vicecampionii au 16 puncte, ca urmare a depunctării impuse de FRF, și sunt pe locul
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal