Zorile Grivița nu s-a prezentat la jocul cu vălmărenii din etapa a XI-a Liga a V-a

28

Speriați de apetitul ofensiv al campioanei de toamnă din Liga a V-a, înaintea etapei a XI-a Avântul Valea Mărului avea o medie de peste 6 goluri marcate pe meci, cei de la Zorile Grivița au ales să nu se prezinte la duelul cu cei mai buni marcatori din Liga a V-a, Romeo Buteseacă și Cosmin Gîrleanu.

”Lanterna roșie” din al doilea eșalon județean a scăpat cu doar 0-3, înfrângere la ”masa verde” ca urmare a neprezentării de pe terenul liderului, în condițiile în care cinci goluri au fost cele mai puține marcate pe teren propriu în acest tur de campionat de echipa din Valea Mărului, iar în deschiderea sezonului vălmărenii au învins, scor 10-0, echipa din Grivița în turul I al Cupei, joc disputat pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului.  ”Îmi pare rău că nu am jucat, eram pregătiți de joc”, ne-a spus antrenorul vălmărenilor Gheorghiță Popa.

În urma etapei a XI-a din al doilea eșalon județean Avântul Vale Mărului conduce în Liga a V-a cu 33 de puncte din 11 jocuri, golaveraj 65-5. Până la finalul anului Avântul Valea Mărului mai are de jucat două meciuri. prima dată, duminică, 2 decembrie, vălmărenii vor juca în turul doi al Cupei pe terenul celor de la Foresta Șendreni, urmând ca în etapa a XII-a din Liga a V-a să joace pe terenul celor de la Inter Tudor Vladimirescu, 9 decembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal