Adrian Grigoraș – golgheterul turului în Liga a IV-a

247

După ce s-au disputat jocurile din prima parte a primului eșalon județean, căpitanul campioanei turului este și cel mai bun marcator. Studentul Adrian Grigoraș a încheiat prima parte a campionatului Ligii a IV-a cu 21 de goluri în cele 12 jocuri disputate de CSU în tur.

”Grig” a început sezonul cu un gol în poarta concitadinilor de la Quamtum, a continuat cu o reușită în jocul cu Gloria Ivești, în deplasarea de la Cudalbi a marcat o dublă, la fel și în jocul de pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni.

În alte două  jocuri, cu Viitorul Costache Negri și Victoria Tecuci, a reușit câte o triplă, iar jocurile cu Agrostar Tulucești, Victoria Independența și Unirea Braniștea au fost încheiate câte un gol marcat.

Recordul de goluri marcate în acest sezon pentru Grigoraș a fost în etapa a XII-a când a marcat de șase ori în poarta celor de la Avântul Drăgănești. Două jocuri, cu Zimbrul Slobozia Conachi și Avântul Vânători, au fost încheiate de Grigoraș fără gol marcat.

Echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați are dezavantajul ca în etapa a VIII-a să fi câștigat la ”masa verde”, scor 3 – 0, jocul cu Juventus Toflea, echipa oaspete nu s-a prezentat la meci.

Al doilea în clasamentul marcatorilor este Constantin ”Boboc” Spînache, atacantul vicecampionilor de la  Zimbrul Slobozia Conachi. În 13 jocuri disputate ”Boboc” a marcat de 19 ori. Cel mai mult a marcat câte trei goluri în jocurile cu Victoria Independența, Juventus Toflea și Muncitorul Ghidigeni.

În două jocuri a marcat câte o dublă, cu Avântul Vânători și Viitorul Costache Negri, iar în meciurile cu: Avântul Drăgănești, Quantum Club Galați, Gloria Ivești, Voința Cudalbi, Victoria Tecuci și CSU ”Dunărea de Jos” a înscris o dată. Meciurile cu Agrostar Tulucești și Unirea Braniștea au fost încheiate de ”Boboc” fără gol marcat.    

”Boboc” este deținătorul titlului de golgheter al campionatului în Liga a IV-a, după cele 52 de goluri marcate sezonul trecut pentru Zimbrul Slobozia Conachi. Remarcabilă este performanța de sezonul trecut când ”Boboc” a marcat zece goluri în victoria 15 – 0 a ”zimbrilor” cu Juventus Toflea.

Podiumul clasamentului golgheterilor din Liga a IV-a este completat de Neculai Zlătaru, Muncitorul Ghidigeni, cu 11 goluri, iar în top 10 (+3) mai sunt: Remus Sprânceană, Gloria Ivești, 9 goluri, Petrică Stase, (Quantum Club Galați), 9 goluri, Laurențiu Radu, (Zimbrul Slobozia Conachi), 8 goluri, Alexandru Sava, (Avântul Vânători), 8 goluri, Gheorghiță Țuiu, (CSU ”Dunărea de Jos”), 7 goluri, Petrișor Tudosă, (Zimbrul Slobozia Conachi), 7 goluri, Adrian Moroșanu, (Zimbrul Slobozia Conachi), 7 goluri, Gheorghe Iordache, (Gloria Ivești), 7 goluri, și Iulian Năpîrlică, (Zimbrul Slobozia Conachi), 7 goluri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal