Alexandru Popa, despre evoluția CSMG la Cupa României: ”Nu am reușit să mai repetam performanțele de acasă”

432
Foto: Sportul Ilustrat
Foto: Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a ratat accederea în finala Cupei României după ce a pierdut un singur joc la Cupă, scor 3-4, cu cei de la Corona Brașov. Portarul gălățenilor, Alexandru Popa, ne-a vorbit despre meciul decisiv de calificare în finală.

”Ne-am dorit foarte mult să reușim să continuăm seria de victorii cu cei de la Brașov și să încercăm să ne asiguram un loc în finală. Am fost aproape, însă nu trebuie să uităm că echipa din Brașov este liderul Campionatului Național, și pe locul trei în clasamentul ligii Erste, cu circa 60 de meciuri disputate până acum în ambele competiții. Ne așteptam să fie foarte greu și am încercat să jucăm cât mai bine, așa cum am făcut și la Galați, însă, în final nu am reușit să mai repetam performanțele de acasă. Despre meciurile cu Sapienta (CSHC Marton Aron Sândominic) și Steaua eram încrezători că vom termina victorioși ceea ce s-a și întâmplat”, ne-a spus Alexandru Popa.

Legat de parcursul din cealaltă competiție în care CSM Galați este angrenată, Campionatul Național de Seniori, Alexandru Popa ne-a spus:

”În campionat stăm foarte bine, poate chiar mai bine decât speram și noi, ne dorim să continuăm așa. Avem un sistem bun de joc pe care acasă îl punem foarte bine în evidență, un joc agresiv, în viteza. Sperăm să strângem cât mai multe puncte până la final pentru a prinde o poziție cât mai favorabilă în play-off. De la anul nou cred că toți ne dorim să continuam această serie de meciuri cu puncte în toate partidele, să rămânem sănătoși și să ajungem cât mai departe în play-off-ul Campionatului Național”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal