Aurică Drăgan: Văd un parcurs deosebit echipei Universității

337
Foto: Sportul Ilustrat

Chiar dacă are un an și un pic de la înființare, echipa de fotbal a Universității ”Dunărea de Jos” Galați a demonstrat că este un proiect de viitor. Legat de actuala echipă a Universității, profesorul Aurică Drăgan, fost referent tehnic al FRF, a spus:

”Eu îi văd un parcurs deosebit echipei Universității. Ei au început cu organizarea. La Universitatea, chiar dacă este o echipă de Liga a IV-a, este o organizare foarte bună. La această echipă se ocupă de toate problemele Cătălin Savu, colegul nostru de la Facultatea de Sport. El depune depune o muncă foarte delicată acolo. Este ajutat de domnul prorector Ștefan Baltă, care e un mare pasionat, și de toată conducerea Universității, domnul rector, domnul Bichescu, sunt oameni implicați, acum problema este de timp”, a precizat Aurică Drăgan la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.

Profesorul Drăgan a mai declarat că jucătorii au anumite avantaje dacă aleg să evolueze pentru gruparea studențească.

”Ei au spus că fac o echipa formată din studenți, în primul rând, să ducem mai departe tradiția lui Poli. Există posibilitatea unei burse pe care o obțin acești sportivi care practică jocul de fotbal, în afară de faptul că sunt studenți. E un lucru foarte bun că sunt remunerați. Jucătorii mai au și posibilitatea de a se caza la cămine în regim de hotel ale Ligii Studenților Gălățeni. Ei pot veni și din alte părți, un alt lucru valoros”, a declarat profesorul Drăgan.

Fostul tehnician de la Dunărea, a declarat că cel mai important pentru echipa profesorului Cătălin Savu este mutarea pe propria arenă, stadionul ”Portu Roșu”.

”Lucrul cel mai important în organizare este infrastructura, se pare ca suntem pe drumul bun cu proiectul stadionului Universității, fostul Portu Rosu. Un alt lucru mai important îl reprezintă faptul că nu ești la mâna cuiva. Probabil se vor găsi posibilități să promoveze, după care vine etapa cealaltă, ce facem după ce promovăm, dar am încredere în Universitate”, a spus Aurică Drăgan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal