Cornel Moisescu, despre bugetul Oțelului: În momentul de față Oțelul are un buget străveziu!

405

SC Oțelul a terminat prima parte din campionatul Ligii a II-a pe locul doi în seria I, la trei puncte în spatele liderului Gloria Buzău. Chiar dacă echipa este în obiectiv, clubul, prin vocea președintelui Cornel Moisescu, a anunțat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că pentru partea a doua a campionatului nu știe pe ce buget se va baza.

”În momentul de față Oțelul are un buget străveziu, se vede foarte bine prin el. Noi am construit un buget pe hârtie pentru a promova, dar banii nu sunt în cont. Trebuie să luptăm să aducem banii, să-i găsim. Consiliul Local și Primăria ne sprijină, am avut un contrat pe anul 2018 de 1.480.000 lei, din care s-a onorat cea mai mare parte, să zicem 70%. Dar, pentru proiecția pe retur nu am avut discuții concrete cu domnii de la Primărie sau să știm că ne bazăm pe ceva. Probabil discuțiile le vom declanșa după ce trece efervescența cu Centenarul și sărbătorile, vom avea discuții cu cei responsabili de acolo, eu sper să continuăm. Eu mai sper să consolidăm relațiile cu firmele care au venit lângă noi”, a spus Cornel Moisescu la Lider Sportiv.

SC Oțelul este pe locul doi după meciurile din tur cu 35 de puncte din 14 jocuri, la trei puncte în spatele Gloriei Buzău, liderul turului, patru puncte avans față de echipa de pe locul trei, Știința Miroslava.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal