Cosmin Ilaș: ”Aș pune schimbările de antrenori pe lipsa noastră de experiență”

302
În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, vicepreședintele de la SC Oțelul, Cosmin Ilaș, a vorbit despre desele schimbări de antrenori de la gruparea gălățeană.

”Dacă stăm și analizăm la rece, aș pune schimbările de antrenori pe lipsa noastră de experiență. Cred eu că în anumite momente nu s-au luat deciziile corecte, aici mă refer la numirile inițiale și la cele ulterioare”, a spus Cosmin Ilaș.

Legat de numirea ultimilor doi antrenori, Alin Pânzaru și Stelian Bordieanu, Cosmin Ilaș a spus că decizia i-a aparținut managerului general al clubului.

”În momentul în care s-a discutat, în vară, venirea lui Vali Ștefan manager general, am considerat profesionist că este normal ca antrenorul să fie numit de cel care urma să conducă clubul. Noi nu am luat nicio decizie privind numirea unui antrenor până când nu s-a semnat, nu ne-am înțeles cu Vali Ștefan. Hotărârea aducerii antrenorului a fost exclusiv a managerului general, Vali Ștefan. În momentul în care a fost alegerea noastră Alin Pânzaru, ne-am gândit că el este antrenorul cu care Oțelul își poate îndeplini obiectivele pe termen mediu și lung. După aceste etape în care a fost antrenorul echipei, cred că am făcut o alegere bună și chiar ne gândim că sperând că vom reuși să îndeplinim obiectivul promovării, este antrenorul cu care clubul ar trebui să continue”, a spus Cosmin Ilaș.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal