CSM Arcada s-a impus în trei seturi cu CSM București

77
Foto: Sportul Ilustrat

Echipa de volei masculin de la CSM Arcada a încheiat meciurile de pe teren propriu din tur cu o victorie categorică. Gruparea gălățeană a învins în etapa X-a, penultima din tur, cu scorul 3-0, CSM București.

De o oră și 18 minute au avut nevoie voleibaliștii de la CSM Arcada pentru a-și adjudeca cea de a șasea victorie în actuala ediție a Diviziei A1. După un prim set câștigat în 25 de minute, scor 25-23, gălățenii s-au impus în setul secund cu scorul 25-22, parțial ce a durat 26 de minute, iar în ultima secvență echipa pregătită de Nicu Harabagiu s-a impus în 27 de minute, scor 25-20.

Cel mai bun jucător de la CSM Arcada a fost Cubrilo cu 12 puncte realizate secondat de Raic cu 11 puncte. Australianul Paul Sanderson a încheiat jocul cu opt puncte, ceilalți jucători cu puncte realizate de la Arcada au fost: Bissette 7p, Terzic 3p, Carrasco 2p. Pentru CSM București, echipă pregătită în acest sezon de Marian Apostu, fost jucător și antrenor la Arcada, a evoluat și Marian Bala, fost jucător la Arcada sezonul trecut.

Cu o etapă înainte de finalul turului CSM Arcada este pe locul trei cu 19 puncte din nouă jocuri, nouă puncte mai puțin decât echipa de pe primul loc, VM Zalău, sălăjenii au un meci în plus disputat față de CSM Arcada. În ultima etapă din tur CSM Arcada va juca pe terenul celor de la Dinamo București, (locul 6), sâmbătă, 15 decembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal