CSM Galați în grupă cu Corona Brașov la Cupa României

554
Photo by Matthew Fournier on Unsplash

Pe lângă Campionatul Național de Seniori hocheiștii de la CSM Galați vor participa și în cealaltă competiție internă, Cupa României.

În acest sezon Cupa se va disputa la Miercurea Ciuc și Cârța, între 19 și 23 decembrie, iar la competiție vor participa șapte echipe. Pe lângă cele șase obișnuite, SC Miercurea Ciuc, Corona Brașov, ACSH Gheorgheni, (fosta Progym), CSM Galați, (fosta Dunărea), Steaua și Sportul, în acest sezon vor evolua și cei de la HC Marton Aron Sândominic – echipă ce evoluează și în Campionatul Național de Seniori.

În urma stabilirii componenței grupelor CSM Galați a fost repartizată în grupa de patru echipe alături de: Corona Brașov – finalista precedentei ediții, Steaua București și HC Marton Arom Sândominic.

Meciul de debut al gălățenilor în actuala ediție a Cupei va fi chiar împotriva contracandidatei la locul în finală. Miercuri, 19 decembrie, de la ora 19:00, la Miercurea Ciuc, CSM Galați va juca cu Corona Brașov – vicecampioana României.

A doua zi, joi, 20 decembrie, de la ora 19:30, CSM Galați va juca cu cei de la ACSH Marton Aron Sândominic, la Cârța, de altfel, gruparea harghiteană își dispută jocurile de pe teren propriu chiar la Cârța, iar grupa va fi încheiată de CSMG cu jocul de la Miercurea Ciuc contra celor de la Steaua, 21 decembrie, ora 15:30.

După o zi de pauză, câștigătoarea grupei va juca finala Cupei, cu câștigătoarea din cealaltă grupă (SC Miercurea Ciuc, ACSH Gheorgheni, Sportul). Finala se va disputa duminică, 23 decembrie, la ora 19.00.

Deținătoarea trofeului Cupei României este Sport Club Miercurea Ciuc. Finala de sezonul trecut a fost câștigată de harghiteni după ce au învins cu scorul 5-1 Corona Brașov. Turneul Cupei României s-a desfășurat la Galați, iar Dunărea a încheiat pe locul patru, după ce a cedat finala mică cu scorul 6-5 în fața celor de la Progym Gheorgheni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal