CSM Galați s-a impus în primul meci al dublei cu CSȘ Gheorgheni

365

Echipa de juniori sub 18 ani de la CSM Galați a câștigat primul meci din dubla programată în finalul acestei săptămâni cu echipa similară de la CSȘ Gheorgheni.

Juniorii gălățeni, locul doi în clasament înaintea etapei, au învins cu scorul 5-3 gruparea harghiteană, locul trei înaintea dublei de la Galați.

După o prima repriză încheiată la egalitate, scor 1-1, echipa gălățeană s-a impus în treimea secundă cu scorul 3-1. Ultima parte a jocului s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul, minutul 17, Victor Florea a egalat cu 18 secunde înainte de prima pauză.

Denis Diaconu și Dragoș Petrică au distanțat CSM-ul la 3-1, după 33 de minute din meci. Harghitenii au revenit la 3-2 cu trei minute înainte de final, dar scorul după primele două reprize, 4-2 CSMG, a fost stabilit de Andrei Ghetău cu zece secunde înainte de finalul părții secunde, gol marcat în inferioritate numerică de gălățeni.

În ultima parte a jocului Remus Gheorghe a mărit avansul gălățenilor la 5-2, după două minute de joc, iar la distanță de un minut harghitenii au stabilit scorul final. Statistica oficială a jocului aici.

CSM Galați:

  • Ionuț Cristian Andrișoi, Bianca Bobu – portari;
  • Macar Bradcenco, Teodor Eșeanu, Florin Claudiu Mladin, Adrian Alexandru Olenici, Robert Andrei Balaban, Daniel Andrei Țăranu – fundași;
  • Robert Andrei Rusu, Remus Gheorghe, Raul Maftei, Victor Florea, Anton Ciobanu, Eduard Simiz, Andrei Bosna, Andrei Ghetău, Dragoș Petrică – atacanți.

Duminică, de la ora 12:30, cele două echipe se vor întâlni din nou pe gheața Patinoarului Dunărea. Victoria de sâmbătă este a cincea din șapte jocuri pentru juniorii gălățeni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal