CSM Galați s-a impus și în al doilea joc cu Corona

625

Înaintea meciului de miercuri, în care se va decide în mare măsură calificarea în finala Cupei, hocheiștii de la CSM Galați s-au impus și în al doilea meci al dublei de la Galați cu Corona Brașov.

După victoria de sâmbătă, scor 6-3, meciul de duminică a fost câștigat de CSMG cu scorul 4-2. Corona a deschis scorul după un minut și jumătate de joc, la 30 de secunde după ce s-a rupt echilibrul numeric de pe gheață pentru prima oară în joc. Avantajul brașovenilor nu a rezistat prea mult, la două minute distanță Zagidulin a egalat cu o execuție de senzație, din întoarcere din lateral de lângă mantinelă. După ce Butocnov a ratat desprindea la 2-1 , iar Popa a scos de 1-2, CSM a marcat pentru 2-1 în minutul 13, prim Fefelov. În partea secundă atacul gălățean a suferit o pierdere importantă, Zagidulin a luat loc pe banca de pedepse timp de zece minute, sancționat cu atitudine nesportivă.

În partea secundă după ce Mărcuș și Kiricenko nu au reușit să îl învingă pe Toke, Brașovul este băgat în joc chiar de jucătorii CSM-ului. Fundașul Berdilă a trimis greșit o pasă în propria treime Petrov de la Brașov a interceptat și a egalat la 2. Scorul după primele două reprize a fost stabilit de CSM, Baskov, șut direct în poartă din centru, a trecut în avantaj, scor 3-2, echipa gălățeană. Avantajul după două reprize putea fi dublat de Neznamov sau Baskov, ambii au trimis în Toke.

Chiar dacă Brașovul s-a avântat în atac în ultima treime, CSM-ul a ieșit pe contraatac, Neznamov și Kiricenko au irosi cele mai importante ocazii. Portarul Popa și-a ținut echipa în joc câteva intervenții bune, iar emoțiile au fost risipite cu cinci minute înainte de final, Fefelov, după o serie de driblinguri în fața porții brașovene a marcat pentru 4-2.

CSM Galați:

  • Bogdan Popa, Bers Szilard – portari;
  • Mikhail Rybalko, Denys Zadludovsky – Evgeny Yemelianenko, Denys Petrukhno – Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă – fundași;
  • Vitaly Kiricenko, Alexei Baskov, Igor Fefelov – Albert Zagidulin, Anton Butochnov, Alexandr Neznamov – Pal Zsombor, Adrian Irimia, Marius Mărcuș – atacanți.

După cele două victorii cu Corona Brașov hocheiștii de la CSM Galați sunt pe locul trei în clasamentul din Campionatul Național de Seniori cu 37 de puncte din 13 jocuri, 16 puncte, dar și nouă jocuri mai puțin decât Corona Brașov, locul doi.

CSM Galați și Corona se vor întâlni și miercuri, la Miercurea Ciuc, în Cupa României, învingătoarea va lua o opțiune importantă pentru câștigarea grupei de la Cupă și calificarea în finală.

 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal