CSM Phoenix CSU câștigă derby după derby în Grupa C a LNBM

73

Echipa de baschet CSM Phoenix CSU Galați a câștigat încă un derby în Grupa C a Ligii Naționale. Lider în grupa a treia din LNBM gruparea gălățeană a învins cu scorul 101-76, echipa de pe locul trei dinaintea etapei, CSM Sighetul Marmației.

După un prim sfert câștigat cu scorul 23-14, gălățenii s-au impus în al doilea parțial cu 28-12, astfel că la pauza mare aveau avantaj de 25 de puncte, scor 51-26. În al treilea parțial, câștigat cu scorul 26-24, avansul gălățenilor s-a menținut constant, iar cu 1.29 s-a consemnat diferența maximă +29 Phoenix, 77-48. Chiar dacă au cedat ultimul parțial, la o posesie, scor 24-26, avantajul de pe tabelă al gălățenilor s-a menținut constant, mai mult, cu 1.48 rămase de jucat s-a înregistrat diferența maximă din meci, 101-68, +33 Phoenix.

Miller și Perovic au fost cei mai buni marcatori de la gazde cu câte 23 de puncte marcate,ceilalți marcatori ai gălățenilor au fost: Dujity 16p, Stan 12p, Dordevic 9p, Corpodean 7p, Grecu 5p, Vlad 4p, Voinescu 2p.

CSM Phoenix conduce în clasamentul grupei C din LNBM cu 11/1 la general, la egalitate cu cei de la CSM Târgu Mureș. Jocul cu echipa din Sighetul Marmației a fost cam ultimul cu grad de dificultate pentru gălățeni, până la finalul grupei a treia din LNBM CSM Phoenix CSU mai are de jucat cu: Rapid, locul 6, Agronomia București, locul 7, CN Aurel Vlaicu, locul 9, penultimul, ”U” Cluj, locul 10, ultimul, ACS Târgu Jiu, locul 5. Singura echipă care mai poate pune probleme ar putea fi CSM Focșani, locul 4, echipă pentru care evoluează Cătălin Petrișor, jucător ce a evoluat și la Phoenix.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal