CSM Phoenix CSU, de neoprit. A ajuns la 14 victorii consecutive

155

Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU își continuă parcursul spre grupa galbenă din LNBM. În ultimul meci al anului formația gălățeană a acumulat cea de a 14-a victorie consecutivă în Grupa C a Ligii Naționale, scor 93-68, în fața celor de la Agronomia București.

În nici unul din cele 40 de minute ale jocului nu s-a pus problema echipei câștigătoare. După prima secvență de joc gălățenii au intrat în avantaj, scor 24-18, al doilea parțial a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 27-11, iar la pauza mare gălățenii aveau avantaj de 22 de puncte, scor 51-29.  La reluare gălățenii au cedat sfertul trei, la o posesie, scor 18-21, iar cu zece minute înainte de final gazdele aveau avans consistent +19 puncte, 69-50. Ultima parte a jocului le-a aparținut gălățenilor care s-au impus cu scorul 24-18.

Pe parcursul ultimului parțial s-a înregistrat și diferența maximă de scor, Mihai Grecu, cu 3.31 înainte de finalul jocului a marcat din afara semicercului pentru 89-59, +30 Phoenix, același Grecu, dar cu o dublă, cu două minute înainte de finalul jocului a marcat pentru +31 Phoenix, 93-62.

Jocul a fost încheiat de echipa condusă în această seară de secundul Bogdan Bălănică cu schimbul de mâine pe parchet, 5-ul folosit de formația gălățeană a fost: David Stan, Mihai Grecu, Alexandru Patko, Andei Giangu, dar și experimentatul Vlad Corpodean.

Americanul Miller a fost cel mai bun jucător al meciului cu 21 de puncte marcate, ceilalți marcatori ai gălățenilor au fost: Vlad 15p, Voinescu 14p, Corpodean 13p, Dukity 12p, Grecu 5p. Pe lângă cele 12 puncte Vlad Corpodean s-a remarcat și cu cele 13 recuperări, încheind jocul în double-double.

În clasamentul Grupei C din LNBM CSM Phoenix CSU este pe primul loc cu 14/1 la general. Următorul joc al gălățenilor este programat pentru 6 ianuarie, de la ora 18.00, tot pe teren propriu, cu CSM Focșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal