CSM Phoenix CSU revine de la -15 și se impune la Miercurea Ciuc

88

Echipa de baschet CSM Phoenix CSU Galați a obținut a zecea victorie consecutivă în grupa a treia din LNBM. După victoria din derby-ul grupei cu cei de la CSM Târgu Mureș, gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 89-70, în jocul de la Miercurea Ciuc cu cei de la CSM.

Jocul de la Miercurea Ciuc a fost început dezastruos de gruparea gălățeană. Gazdele au câștigat primul sfert, scor 28-17, iar pe parcurs au avut avantaj chiar de 15 puncte, scor 24-9. Gălățenii au revenit în al doilea parțial câștigat cu scorul 25-20, iar la pauza mare gazdele mai aveau doar șase puncte avans, scor 48-42.

Avantajul harghitenilor a fost anihilat de gălățeni, prima dată cu 3.35 minute rămase de jucat Dukity a marcat de afară și a redus avantajul echipei gazdă la doar un punct, scor 58-57, imediat Dordevic a transformat două libere cu care s-a instalat la conducere, scor 58-59. Corpodean cu o dublă a ridicat avantajul gălățenilor la trei puncte, iar Miller a închis sfertul cu șapte puncte marcate, ( două libere, o dublă și o triplă), în mai puțin de un minut, scor 58-68. Ultimul parțial al jocului de la Miercurea Ciuc a fost câștigat categoric de gălățeni, scor 21-8.

Cel mai bun marcator al jocului de la Miecurea Ciuc a fost Dukity cu 25 de puncte (5×3). Miller a marcat 21 de puncte, Corpodean 15 puncte, Dordevic și Perovic câte 10, Vlad 6 și Stan 2.

CSM Phoenix CSU conduce în Grupa C din LNBM cu 10/1 la general, urmată de CSM Târgu Mureș 10/1 și CSM Sighetul Marmației 9/3. Pentru gălățeni urmează un nou meci important pentru câștigarea Grupei C din LNBM, marți, 11 decembrie, de la ora 17.30, CSM Phoenix CSU va juca cu CSM Sighetul Marmației, la Sala Sporturilor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal