”Cupa Salbero” revine cu ediția a doua

104

Președintele Școlii de la Fotbal Șoimii Dunăreni, Paul Voicu, a anunțat, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că la finalul lunii decembrie clubul pe care îl conduce va organiza o nouă ediție a ”Cupei Salbero”.

”Pe 21 decembrie, vinerea dinaintea Crăciunului, la Sala Sporturilor, începând cu ora 18.00, va începe competiția ”Cupa Salbero”, ediția a doua. Din păcate au trecut trei ani de la prima ediție, nu am reușit să o organizăm în acești ani. Acum încercăm să aducem un omagiu celor care nu mai sunt printre noi, așa cum am făcut și la prima ediție, pentru domnul Ioan Nicu și pentru domnul Bezman, din păcate acum s-a mai adăugat o persoană, e vorba de un fost coleg, fost portar, Relu Gherghișan”, a spus Paul Voicu.

La competiția ce se va desfășura la Polivalentă vor participa trei echipe. Una va fi formată din foștii jucători de la Salbero, într-una din echipe vor juca Legendele Oțelului, iar a treia va fi formată din jurnaliștii gălățeni.

Cu siguranță va fi un spectacol, pentru că vor veni foști componenți ai acestei echipe extraordinare Salbero, respectiv Legendele Galațiului, jucători care au evoluat, sau evoluează, la Oțelul, și echipa presei. Încă nu am confirmări 100%, dar cu siguranță vom miza pe Adrian Ropotan, Alex Bourceanu, Alex Tănăsilă – el a și confirmat prezența în poartă, Izvoranu, Mircea Axente, Jean Bozga, el a fost la prima ediție, Sârghi, Milea, sunt foarte mulți, depinde de program dacă vor veni. La prima ediție Adi Ropotan, pe vremea aceea juca la Petrolul, și-a dorit foarte mult, mi-a spus telefonic că ar vrea să ajungă, din păcate nu l-a lăsat conducerea clubului, era într-o situație grea în campionat și nu i-a lăsat să iasă din hotel. Cu siguranță va fi un spectacol frumos, pe sfârșit va veni și Moș Crăciun pentru copii de la Șoimii Dunăreni”, a încheiat Paul Voicu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal