De la -11 la +25 în a 12-a victorie consecutivă pentru CSM Phoenix CSU

91

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU Galați a câștigat cel de al 12-lea meci consecutiv în Grupa C a Ligii Naționale de Baschet masculin. Gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 94-69 pe terenul celor de la Rapid București.

Jocul, disputat în Sala Rapid din Capitală, a fost început mai greu de gălățeni. După prima secvență de joc gazdele aveau avantaj de 11 puncte, scor 19-8, avantaj maxim pentru gruparea bucureșteană în meciul de sâmbătă. Gălățenii au recuperat ecartul în prima jumătate din al doilea sfert, câștigat cu scoul 37-12, iar cu 3.50 minute rămase de jucat Marko Perovic cu o dublă a adus cele două echipe la egalitate. Până la pauza mare gălățenii, cu un parțial 7-0, s-au instalat la conducere confortabil, scor 41-35.

După pauza mare, în sfertul trei câștigat de gălățeni, scor 27-19, avansul gălățenilor s-a mărit de la +16 în debutul parțialului la + 25 cu zece minute înaintea finalului jocului. Gălățenii și-au conservat în ultima secvență a jocului, parțial cedat la limită de gălățeni cu scorul 20-21. În sfertul patru s-a înregistrat și diferența maximă din joc, +30 Phoenix, scor 64-94, cu 1.30 minute rămase de jucat din meci.

Cel mai bun marcator al jocului a fost Marko Perovic cu 25 de puncte marcate. Pentru CSM Phoenix CSU au mai marcat: Miller 17puncte, Corpodean și Vlad câte 10p, Stan și Dukity câte 8p, Dordevic 7p, Voinescu 6p, Grecu 3p.

CSM Phoenix CSU conduce în clasamentul grupei C cu 12/1 la general. În acest an gruparea gălățeană mai are de jucat două meciuri prima dată, sâmbătă, 22 decembrie, la Galați CSM Phoenix CSU va juca cu Agronomia București, urmând ca anul să fie încheiat pe terenul Colegiului Național Aurel Vlaicu București, 29 decembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal