De la 3-1 la 3-4. CSMG a pierdut ”finala pentru finală” cu Corona

712

Hocheiștii de la CSM Galați au ratat șansa de accedere în finala Cupei României. Meciul de debut în actuala ediție a Cupei, considerat ”finala pentru finală”, echipa câștigătoare urmând să ia o opțiune importantă pentru câștigarea grupei B, și implicit calificarea în finală, a fost pierdut de CSM Galați cu scorul 4-3, după ce gălățenii au condus cu 3-1.

La prima pauză cele două echipe au intrat la egalitate, scor 1-1. Brașovul a deschis scorul în minutul trei, CSM Galați a egalat în minutul șase, gol marcat de Alexandr Neznamov. În debutul treimii de mijloc gălățenii s-au distanțat la 3-1. Alexei Baskov, în minutul doi, a trecut pentru prima oară echipa gălățeană în avantaj, iar Evgheny Emelyanenko a mărit avansul gălățenilor la 3-1 după golul marcat în minutul patru. Avansul gălățenilor de două goluri a fost risipit până la finalul treimii secunde, Corona a reușit un parțial 3-0 cu care s-a instalat la conducere, scor 4-3. Ultima treime s-a încheiat la egalitate, fără goluri, scor 0-0.

Înfrângerea cu Corona Brașov din Cupa României este prima în trei reprize a hocheiștilor de la CSM Galați în actualul sezon. Înaintea înfrângerii de la Cupă gruparea gălățeană avea un singur eșec, tot cu Corona Brașov, dar în prelungiri.

CSM Galați:

  • Bogdan Popa, Bers Szilard – portari;
  • Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Denis Zabludovsky, Mikhail Rybalko, Evgheny Yemelyanenko, Denys Petrukhno, Pal Zsombor – fundași;
  • Anton Butochnov, Vitaly Kiricenko, Aleksandr Neznamov, Alexei Baskov, Lorincz Levente, Anton Cristian Popa, Marius Mărcuș, Albert Zagidullin, Igor Fefelov, Adrian Irimia – atacanți.

Joi, de la ora 19.30, la Cârța, hocheiștii de la CSMG vor juca al doilea meci din grupă, la Cârța, cu cei de la HC Marton Aron Sândominic, urmând ca vineri, de la ora 15.30, să susțină ultimul meci al grupei, la Miercurea Ciuc, cu cei de la Steaua.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal