Dublă cu Corona Brașov înaintea Cupei pentru CSM Galați

550

Înaintea duelului din Cupa României, în care se va decide în mare măsură echipa calificată în finala Cupei, hocheiștii de la CSM Galați și Corona Brașov vor susține două jocuri pe gheața Patinoarului Dunărea în Campionatul Național de Seniori, sâmbătă și duminică, 15-16 decembrie.

Gruparea brașoveană vine la Galați pentru prima oară în acest sezon, de altfel, în actuala ediție a Campionatului Național de Seniori cele două echipe s-au întâlnit o singură dată, la Brașov, iar Corona s-a impus cu scorul 8-7, în repriza suplimentară de prelungiri.

”Crăciunul pentru toți” – acțiune caritabilă organizată de clubul gălățean

Cu prilejul primului joc al dublei, cel de sâmbătă, clubul gălățean organizează o acțiune caritabilă. Spectatorii sunt așteptați la patinoar cu jucării din pluș pe care să le arunce pe gheață la primul gol marcat de hocheiștii de la CSMG. În cazul în care CSM Galați nu va marca jucăriile pot fi aruncate pe gheață la finalul jocului. Jucăriile adunate, împreună cu alte cadouri din partea clubului gălățean, vor fi donate copiilor din casele de tip familial prin intermediul DGASPC Galați (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați).

Jocurile cu Corona sunt ultimele de pe teren propriu din acest an pentru hocheiștii gălățeni. Pe lângă cele două jocuri cu Corona, în acest an, CSM Galați va mai juca meciurile din Cupa României, 19-23 decembrie, la Miercurea Ciuc și Cârța.

Cele două jocuri sunt programate să înceapă de la ora 18.30, iar prețul unui bilet de 5 lei intrarea generală.

CSM Galați este pe locul trei în clasamentul la zi cu 31 de puncte din 11 jocuri, în timp ce gruparea brașoveană este pe doi cu 53 de puncte acumulate în 20 de jocuri. SC Miercurea Ciuc conduce în Campionatul Național de Seniori cu 55 de puncte, 22 de jocuri, ACSH Gheorgheni este pe patru cu 26 de puncte din 18 jocuri. Steaua este pe locul cinci, primul sub locurile care asigură prezența în play-off, 18 puncte, 21 de jocuri, iar CSHC Marton Aron Sândominic și Sportul Studențesc sunt ultimele fără puncte după 14 respectiv 16 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal