Dublă cu echipele din Capitală pentru CSM Phoenix CSU

88

Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU Galați mai are de disputat două jocuri în acest an, ambele contra unor echipe din Capitală. Prima dată vineri, 21 decembrie, de la ora 17.00, gruparea gălățeană va juca pe terenul Colegiului Național Aurel Vlaicu, urmând ca anul 2018 să fie încheiat cu un joc pe teren propriu contra celor de la Agronomia București, duminică 23 decembrie, de la ora 16.00.

Cele două adversare din finalul anului sunt în partea a doua a clasamentului Grupei C din LNBM, astfel încât gălățenii își pot continua seria jocurilor fără înfrângere începută în etapa a II-a. Cei de la CN Aurel Vlaicu ocupă locul nouă, din zece echipe, cu 1/12 la general, în timp ce adversarii de duminică, Agronomia București, ocupă locul opt cu 4/9 la general.

Echipa gălățeană abordează din poziția de lider în Grupa C jocurile cu cele două grupări bucureștene, cu 12/1 la general, iar cele două meciuri din tur au fost câștigate de CSM Phoenix CSU 83-49 cu Agronomia, la București, și 99-49, la Galați, cu echipa Colegiului Național Aurel Vlaicu.

În afara celor două meciuri cu CNAV și Agronomia, din Grupa C a LNBM mai sunt de disputat trei jocuri. CSM Phoenix CSU mai are de jucat cu CSM Focșani, 5 ianuarie, ”U” Cluj-Napoca, 9 ianuarie, și ACS Târgu Jiu, 12 ianuarie.

Cel mai bine clasat adversar este CSM Focșani, locul patru cu 8/6 la general, ”U” Cluj este ultima în grupă 0/14, iar echipa din Târgu Jiu este pe locul cinci în grupă cu 8/6.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal