Florin Atanasiu, despre structura lotului CSM Phoenix CSU în acest sezon

205

Președintele secției de baschet de la CSM Galați, Florin Atanasiu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre structura lotului echipei de seniori CSM Phoenix CSU Galați, echipă ce activează în Grupa C a Ligii Naționale.

”Am pornit târziu, ne-am reunit cu trei zile înaintea primului meci, am reușit într-un final să facem o echipă chiar spectaculoasă  și frumoasă, în care îmbinăm tinerețea jucătorilor sub 23 de ani, de fapt ei sunt chiar sub 20, cu experiența a trei jucători seniori, pot să spun chiar patru, unul dintre ei cu o vârstă destul de mică. Avem o echipă structurată pe două nivele de vârstă, avem cinci jucători seniori și restul juniori de 20 de ani, care credem noi că o să putem face un pas foarte mare, dacă nu în campionatul ăsta, campionatul viitor cu siguranță.
Acum se joacă cu un junior în teren pe toată durata partidei, noi avem trei juniori, din punctul meu de vedre extraordinari, David Stan, gălățean de al nostru,   19 ani, un viitor baschetbalist de bază al Galațiului, sperăm să îl putem păstra în Galați, plus încă doi copii de 18 ani, componenți ai lotului național Vlad Alexandru și Radu Voinescu. Din echipa de anul trecut mai este Phillip Miller, pe care cred că îl știe toată lumea, e al treilea an la Galați, Marko Perovic, muntenegrean, jucător tânăr dar cu un potențial foarte mare, doi jucători cu experiență, Dukity și Georgevioci, ambii sârbi, și să nu îl uit pe căpitanul echipei, jucător cu experiență, dar foarte tânăr, Vlad Corpodean, 27 de ani. Cam asta este echipa pe care ne bazăm la ora actuală”, a spus Florin Atanasiu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal