Gloria Ivești și-a păstrat poziția la finalul turului. ”Am excelat în puterea de concentrare şi în atitudinea băieţilor în joc”

280
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După ce a disputat jocurile din turul Ligii a IV-a Gloria Ivești își păstrează poziția de la finalul sezonului trecut. Cu nouă victorii, trei remize, și o singură înfrângere, (0-2 pe terenul campioanei turului CSU ”Dunărea de Jos”), medaliata cu bronz de sezonul trecut a încheiat turul pe locul trei cu 30 de puncte.

Președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea, spune că dăruirea și comportamentul jucătorilor au făcut ca formația din Ivești să termine în spatele celor două echipe din fruntea clasamentului CSU și Zimbrul Sl. Conachi.

”A fost un tur de campionat frumos, la fel ca toate celelalte de până acum, cu rezultate deosebite, cu o clasare din nou pe podium. Am muncit mult ca să ajungem pe locul acesta şi sunt convins că putem mai mult. Am excelat în puterea de concentrare şi în atitudinea băieţilor în joc, care a fost exemplară în toate partidele. Suntem recunoscători întregului lot de jucători pentru această performanță și pentru că ne-au redat plăcerea de a privi un meci de fotbal. Noua victorii din 13 meciuri, o singura înfrângere demonstrează că suntem puternici!”, ne-a declarat Sebastian Bobocea, președintele clubului din Ivești.

Turul din primul eșalon județean a fost încheiat de gruparea ce își dispută jocurile de pe teren propriu pe stadionul ”Nicu Nour”, la cinci puncte în spatele echipei de la locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, (Gloria 30, Zimbrul 35). Se remarcă remiza de pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa din Slobozia Conachi, iar singura sincopă a turului ar fi remiza, scor 0-0, pe terenul celor de la Agrostar Tulucești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal