”Grig” – cel mai eficient marcator din turul Ligii a IV-a

880

Cel mai bun marcator din Liga a IV-a, după meciurile disputate în tur, deține și recordul de eficacitate în meciurile din prima parte a campionatului. Căpitanul studenților Adrian Grigoraș deține recordul de goluri marcate într-un singur joc în turul actualei stagiuni din primul eșalon județean.

În etapa a 12-a, penultima din tur, studenții au învins, scor 8-0, pe terenu celor de la Avântul Drăgănești, iar șase dintre cele opt goluri ale studenților au fost marcate de căpitanul Adrian Grigoraș.

Patru dintre goluri au fost marcate consecutiv de ”Grig”, minutele, 5, 7, 15 și 20, iar celelalte două au fost înscrise de Grigoraș după pauză, minutele 65 și 70. Turul campionatului din primul eșalon județean a fost încheiat de Grigoraș cu 21 de goluri marcate.

Recordul de goluri marcate într-un meci de Liga a IV-a, în ultimii ani, este deținut de Constantin ”Boboc” Spînache, Zimbrul Slobozia Conachi. În etapa a 22-a de sezonul trecut ”Boboc” a marcat zece goluri în victoria 15-0 a ”zimbrilor” din jocul cu Juventus Toflea.

”Boboc” deține titlul de golgheter al campionatului, sezonul trecut a fost încheiat de jucătorul echipei din Slobozia Conachi cu 52 de goluri marcate. În clasamentul la zi al marcatorilor din Liga a IV-a Constantin ”Boboc” Spînache este pe locul doi cu 19 goluri marcate.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal