Hocheiștii de la CSM Galați au obținut prima victorie în Cupă

548
Foto: Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a câștigat primul meci de la actuala ediție a Cupei României. Ieșiți din calculele calificării în finală, după înfrângerea de miercuri cu Corona Brașov, hocheiștii de la CSM Galați au învins CSHC Marton Aron Sândominic, echipă formată din jucători sub 23 de ani, cu scorul 6-0 (1-0, 2-0, 3-0).

Vitaly Kiricenko a deschis scorul în minutul 4, Mikhail Rybalko a dublat avantajul în minutul 23, Kiricenko a reușit dubla în minutul 28, Alexei Baskov a ridicat scorul la 4-0, minutul 42, ultimul sosit în echipa gălățeană, Pal Zsombor, a marcat pentru 5-0, în minutul 47, iar scorul final a fost stabilit de Alexandr Neznamov, în minutul 53.

CSM Galați:

  • Bers Szilard – portar;
  • Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Denis Zabludovsky, Mikhail Rybalko, Evgheny Yemelyanenko, Denys Petrukhno, Pal Zsombor – fundași;
  • Remus Gheorghe, Anton Butochnov, Vitaly Kiricenko, Aleksandr Neznamov, Alexei Baskov, Lorincz Levente, Anton Cristian Popa, Marius Mărcuș, Albert Zagidullin, Igor Fefelov, Adrian Irimia, Dragoș Petrică – atacanți.
  • Antrenori: Vadim Shakarichuc și Cornel Chiriță.

Mâine, de la ora 15.30, la Miercurea Ciuc, CSM Galați va juca,probabil, ultimul meci de la actuala ediție a Cupei cu cei de la Steaua. În celălalt meci al zilei din Grupa B Corona Brașov a învins, scor 5-0, Steaua. Gruparea brașoveană este ca și calificată în finală cu 6 puncte după două jocuri. Vineri, de la ora 19.30, echipa brașoveană va juca cu cei de la CSHC Marton Aron Sândominic.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal