Hocheiștii de la CSMG au obținut o nouă victorie în fața celor de la Steaua

424
Foto: Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat primul meci din dubla programată în finalul acestei săptămâni la Târgu Secuiesc cu cei de la Steaua București. Gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 7-4 în primul lor joc disputat pe gheața patinoarului din Covasna.

După o jumătate de oră de joc CSM Galați avea avantaj consistent 5-0, cu 1-0, scorul primei pauze. Igor Fefelov a deschis scorul, gol marcat în inferioritate numerică, minutul 18, același Fefelov a dublat avantajul în secunda 21 a reprizei secunde. Alexandr Nenamov a marcat pentru 3-0, în inferioritate numerică, iar cu dubla lui Alexei Baskov, ambele reușite marcate în superioritate numerică, gălățenii s-au distanțat la 5-0. În partea a doua din repriza secundă Steaua a marcat de tei ori consecutiv și s-a apropiat la două lungimi pe tabelă, 3-5 a fost și scorul după două reprize.

Ultima treime s-a încheiat cu victoria gălățenilor, scor 2-1. Igor Fefelov a reușit tripla în minutul 46, iar Alexandr Neznamov, în minutul 53, a desprins CSMG la 7-3. Tabela a fost închisă de golul lui Nimenko, minutul 59. De altfel, în meciul de la Târgu Secuiesc fostul campion cu Dunărea a marcat de două ori în poarta CSM Galați, iar gălățeanul Nicușor Lușneac a înscris o dată pentru cei de la Steaua.

  • Bers Szilard, Bogdan Popa – portari;
  • Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Denis Zabludovsky, Mikhail Rybalko, Evgheny Yemelyanenko, Szocs Attila, Denys Petrukhno – fundași;
  • Anton Butochnov, Vitaly Kiricenko, Aleksandr Neznamov, Lorincz Levente, Alexei Baskov, Anton Cristian Popa, Marius Mărcuș, Albert Zagidullin, Igor Fefelov, Adrian Irimia – atacanți.

Victoria cu Steaua este a noua, din zece jocuri, pentru CSMG, iar în clasamentul la zi gruparea gălățeană este pe locul doi 28 de puncte. Duminică, de la ora 18.30, tot la Târgu Secuiesc este programat al doilea meci din dubla cu Steaua.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal