Iulian Oprea, despre evoluția Quantum Club în partea a doua a turului: ”Pe fondul omogenizării și al jocului, am reușit să obținem rezultatele așteptate”

201

Gălățenii de la Quantum Club au încheiat turul campionatului Ligii a IV-a cu o serie de șase jocuri consecutive fără înfrângere, cinci victorii și o remiză. Președintele și antrenorul grupării gălățene, Iulian Oprea, ne-a declarat că rezultatele din parte a doua turului se datorează omogenității lotului, dar și a adversarilor mai accesibili.

”Am avut program mai greu la începutul sezonului și coroborat cu faptul că am adus și 4-5 jucători noi, rezultate au fost mai slabe! După etapa a șaptea am întâlnit echipe din a doua jumătate a clasamentului, dar și pe fondul omogenizării cât de cât a echipei și al jocului nostru, am reușit să obținem rezultatele așteptate. Din păcate am avut o înfrângere inexplicabilă încă, la Cudalbi, în etapa a șaptea, după care, în ultimele șase meciuri am obținut cinci victorii și un egal la Tecuci cu o echipa foarte bună”, ne-a spus Iulian Oprea.

Seria celor șase jocuri fără înfrângere a fost începută de Quantum cu victoria, scor 5-2, de pe teren propriu cu Viitorul Costache Negri și a fost continuată astfel: 4-3 cu Agrostar Tulucești, 2-0 la Independența, 8-1 cu Juventus Toflea și 1-0 la Vânători. După victoria cu echipa din Costache Negri gruparea gălățeană a remizat, scor 3-3, pe terenul nou promovatei Victoria Tecuci. Echipa condusă de Iulian Oprea a încheiat prima parte a campionatului pe locul șapte cu 19 puncte, șase victorii, o remiză, șase înfrângeri, golaveraj 28-28. În etapa a XIV-a, prima din retur, Quantum Club Galați va juca derby-ul municipal din Liga a IV-a cu liderul CSU ”Dunărea de Jos” Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal