CSM Galați U18 a terminat turul pe locul doi!

383

După ce în meciul de sâmbătă s-au impus cu scorul 5-3, juniorii I de la CSM Galați au cedat al doilea joc al dublei cu echipa similară a Clubului Sportiv Școlar Gheorgheni. Meciul de duminică a fost pierdut de CSM Galați cu scorul 2-5 (1-4, 1-0, 0-1).

În jocul de duminică cele două goluri ale gălățenilor au fost marcate de Denis Petre Diaconu, pentru 1-4 și Eduard Simiz, pentru 2-4.

Rotația CSM Galați în jocul de duminică a fost:

  • Ionuț Cristian Andrișoi, Bianca Bobu – portari;
  • Macar Bradcenco, Teodor Eșeanu, Florin Claudiu Mladin, Adrian Alexandru Olenici, Robert Andrei Balaban, Daniel Andrei Țăranu – fundași;
  • Robert Andrei Rusu, Remus Gheorghe, Raul Maftei, Victor Florea, Anton Ciobanu, Eduard Simiz, Andrei Bosna, Andrei Ghetău, Dragoș Petrică – atacanți.

CSM Galați – locul doi la finalul turului

Jocurile cu CSȘ Gheorgheni au fost ultimele din turul sezonului regulat al Campionatul Național juniori I, sub 18 ani. În clasament CSM Galați este pe locul doi cu 15 puncte din opt jocuri, la egalitate de puncte și jocuri cu echipa de pe locul trei CSȘ Gheorgheni.

Returul în CN juniori I este programat să înceapă la 12 și 13 ianuarie, iar CSM Galați are programate două jocuri pe teren propriu cu CSM Suceava. Cele două jocuri din tur au fost câștigate de juniorii gălățeni cu 34-2 și 26-2.

La finalul sezonului regulat, turul și returul, echipele de pe primele două locuri vor juca în finala campionatului, după sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Echipele clasate pe locurile trei și patru se vor întâlni în finala mică, după același sistem, trei din cinci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal