Marius Cosoreanu: Avem cel mai mic buget din Liga Florilor, deocamdată suntem în obiectiv

319
Foto: Sportul Ilustrat

La Pro FM Lider FM, Lider Sportiv, directorul de la CSM Galați, Marius Cosoreanu, a vorbit despre echipa de handbal a clubului.

”În primul rând am reușit să facem cel mai important lucru pentru handbal, să păstrăm dreptul de participare al unei entități sportive care să reprezinte municipiul Galați în al treilea cel mai important campionat de handbal din lume. Am reușit să facem ca spectatorii fideli sa vină la meciuri chiar dacă am implementat acel sistem de ticketing care pot sa spun ca a fost un succes.

Legat de parcursul echipei în prima parte a sezonului președintele de la CSMG a spus: ”Echipa a avut și evoluții mai puțin bune, dar a avut și câteva prestații mai bune pentru nivelul campionatului acele au fost și rezultate pozitive, niciun meci nu seamăna cu altul, dar să nu uităm că avem cel mai mic buget din campionatul Ligii Florilor și deocamdată suntem în obiectiv”, a încheiat Marius Cosoreanu.

După ce au disputat nouă jocuri din actuala ediție a Ligii Florilor handbalistele de la CSMG sunt pe locul 12 în clasamentul din LNHF cu 5 puncte. La finalul campionatului locul 12 asigură prezența la barajul de menținere/promovare în Liga Florilor. Gruparea gălățeană are cinci puncte mai puțin, dar și un joc în minus, față de echipa de pe locul 10, CSM Slatina, locul 10 la finalul sezonului asigură salvarea directă de la retrogradare.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal