Oaspeții au dominat etapa a 12-a din Liga a V-a, ultima din acest an

87
Foto: Sandro Schuh on Unsplash

În cel de al doilea eșalon județean s-au disputat duminică jocurile din etapa a 12-a, ultima din acest an, penultima din tur. Două dintre jocuri s-au încheiat cu victoria gazdelor, oaspeții au câștigat trei dintre jocuri, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Scorul etapei s-a înregistrat în jocul de la Pechea, iar gazdele de la Flacăra s-au impus cu scorul 6-1 în fața celor de la Viitorul Umbrărești. În cealaltă victorie a gazdelor Mălina Smârdan s-a impus cu sorul 2-0 în derby-ul comunei Smârdan contra celor de la Voința Cișmele.

Victoriile oaspeților s-au înregistrat la Hanu Conachi, unde gazdele de la Unirea au pierdut, scor 0-3, jocul cu Foresta Șendreni, și la Grivița, Avântul Matca a câștigat, scor 3-0, cu cei de la Zorile. A treia victorie a oaspeților a fost în jocul de la Tudor Vladimirescu. Campioana turului, Avântul Valea Mărului nu a mai marcat la fel de mult cum ne-a obișnuit, dar s-a impus cu scorul 2-1 în jocul cu cei de la Inter Tudor Vladimirescu.

Singura remiză a etapei s-a înregistrat în jocul de la Vlădești, acolo gazdele de la Prutul au remizat, scor 2-2, cu cei de la Siretul Piscu.

Avântul Valea Mărului termină prima anul în Liga a V-a cu 36 de puncte din 12 jocuri, 12 victorii, golaveraj 67-6. Podiumul de la finalul anului din Liga a V-a este completat de Flacăra Pechea, 25 de punte, 11 jocuri, Mălina Smârdan, 22 de puncte din 10 jocuri.

Ierarhia Ligii a V-a la finalul anului 2018 se prezintă astfel: locul 4. ACS Lascăr Schela 17 puncte, 10 jocuri, locul 5. Foresta Șendreni, 16 puncte, 10 jocuri, locul 6. Viitorul Umbrărești, 15 puncte, 10 jocuri, locul 7. Inter Tudor Vladimirescu 13 puncte, 11 jocuri, locul 8. Voința Cișmele 12 punte, 10 jocuri, locul 9. Unirea Hanu Conachi 11 punte, 11 jocuri, locul 10. Prutul Vlădești, 9 puncte, 10 jocuri, locul 11. Avântul Matca, 9 puncte, 11 jocuri, locul 12. Siretul Piscu 8 puncte, 11 jocuri, locul 13. Zorile Grivița 2 puncte, 11 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal