Restanțele din Liga a IV-a sunt programate să se dispute duminică

31

În primul eșalon județean, Liga a IV-a, sunt programate să se dispute duminică, de la ora 12:00, cele două meciuri restante din prima parte a campionatului. Pe terenul din Independența echipa locală Victoria va primi replica celor de la Juventus Toflea.

Gazdele jocului de duminică vor încheia prima parte a campionatului pe locul nouă indiferent de rezultatul jocului cu echipa din Toflea, (înaintea restanței Victoria are 13 puncte și nu mai poate depăși echipa de pe locul opt Avântul Vânători, 17 puncte), în timp ce Juventus Toflea poate egala la puncte echipa de pe locul 13 dacă va câștiga toate punctele duminică.  Jocul este restant din etapa a V-a, de la finalul lunii septembrie și va fi condus de la centru de Ciprian Carp ajutat de asistenții: Andei Toma și Sterian Cosmin Anghel, iar observator va fi Marian Carp.

Cealaltă restanță este programată să se dispute la Galați, terenul sintetic al stadionului Dunărea, între Agrostar Tulucești și Muncitorul Ghidigeni. Jocul de duminică este restant din etapa a VII-a, de la jumătatea lunii octombrie, și este abordat de gazde de pe locul 12 în clasament, 9 puncte, 12 jocuri, în timp ce echipa din Ghidigeni este pe cinci cu 20 de puncte. Vasile Dorel Carp va fi arbitrul jocului, iar Daniel Petrișor Vlase și Costel Daniel Luncașu vor fi asistenți, în timp ce Sorin Burloiu a fost delegat observator.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal