Romeo Buteseacă și Mihai Zotalis dețin recordul de goluri marcate într-un meci în turul Ligii a V-a

485

Chiar dacă este unul dintre veteranii Ligii a V-a Romeo Buteseacă, 40 de ani, este unul dintre cei mai buni jucători din al doilea eșalon județean. Pe lângă faptul că este golgheterul la zi în clasamentul marcatorilor din Liga a V-a, detalii aici, fostul jucător de la Oțelul (FC și SC), deține și recordul de goluri marcate într-un meci în turul Ligii a V-a.

În victoria vălmărenilor de la Hanu Conachi, scor 7-1, cu cei de la Unirea, Romeo Buteseacă a înscris cinci dintre cele șapte goluri ale echipei sale, toate cele cinci fiind marcate consecutiv.

Primul gol a fost marcat de Buteseacă în minutul 20, la scorul 2-0, după o dublă a lui Marius Burghelea, iar celelalte reușite au fost înscrise de Buteseacă în minutele 32, 37, 48 și 57.

Recordul de goluri marcate într-un meci în turul actualei ediții de Liga a V-a, este împărțit de Buteseacă cu Mihai Zotalis, Viitorul Umbrărești. În victoria de pe teren propriu, scor 9-1, cu cei de la Voința Cișmele, Mihai Zotalis a marcat de cinci ori pentru echipa ce sezonul trecut evolua în Liga a IV-a.

În prima parte a jocului Mihai Zotalis a marcat de două ori, minutele 17 și 44, celelalte trei goluri au fost înscrise în minutele 54, 76 și 80. În turul Ligii a V-a Mihai Zotalis a marcat de șapte ori pentru echipa din Umbrărești, iar în clasamentul marcatorilor este pe locul șapte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal