Vicecampionii de la United termină anul pe terenul ultimei clasate. United poate ”ierna” pe primul loc în Liga I

161
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După o pauză în care echipa națională a susținut ultima acțiune din 2018, Liga I de futsal revine în actualitate cu etapa a XII-a, ultima din acest an.

Vicecampionii de la United vor încheia anul luni, 10 decembrie, cu un joc pe terenul ultimei clasate din prima ligă de futsal. De la ora 16:00, echipa lui Florin Ignat va juca la Cluj-Napoca cu cei de la CFF Clujana. Cele trei puncte de la Cluj-Napoca sunt practic asigurate pentru gruparea gălățeană, Clujana este ultima în Liga I fără puncte după 11 etape, golaveraj 18-115.

United poate ”ierna” pe primul loc

Cu trei puncte virtual câștigate la Cluj-Napoca vicecampionii de la United pot încheia anul pe primul loc în Liga I de futsal. Înaintea ultimei etape din acest an gălățenii sunt pe locul doi cu 25 de puncte, un punct mai puțin decât echipa de pe primul loc, Autobergamo Deva, un punct în plus față de echipa de pe locul trei Informatica Timișoara. De altfel, Autobergamo și Informatica se vor întâlni în meci direct, la Timișoara, tot luni, de la ora 18:30, imediat după meciul gălățenilor de la Cluj-Napoca.

De drept, după rezultatele înregistrate pe teren, United este campioana de iarnă din Liga I, dar actualul sezon de Liga I a fost început de clubul gălățean cu o depunctare de trei puncte dictată de FRF.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal