Victorie la scor pentru CSM Galați cu Steaua!

398

Hocheiștii de la CSM Galați s-au impus și în al doilea meci al dublei cu Steaua de la Târgu Secuiesc. După victoria, scor 7-4, de sâmbătă CSMG s-a impus cu scorul 9-1 în al doilea joc al dublei, duminică.

La prima pauză CSM a intrat în avantaj, scor 3-0, după golurile marcate de Igor Fefelov, Hildebrand Szabolcs și Denis Zabludovscky. În treimea secundă gălățenii s-au impus cu 1-0, gol marcat de Albert Zagidulin, iar în repriza a treia s-au impus cu scorul 5-1. Albert Zagidulin, Vitali Kiricenko și Anton Butochenov au distanțat CSM-ul la 7-0, scor la care gazdele au marcat singurul lor gol în poarta gălățenilor. Scorul final, 9-1, a fost stabilit după ce Marius Mărcuș și Alexandr Neznamov au marcat în ultimele minute din joc.

CSM Galați

  • Bogdan Popa, Beres Szilard – portari;
  • Hildebrand Szabolcs, Pal Zsombor, Cătălin Berdilă, Denis Zabludovsky, Mikhail Rybalko, Evgheny Yemelyanenko, Szocs Attila, Denys Petrukhno – fundași
  • Anton Butochnov, Vitaly Kiricenko, Aleksandr Neznamov, Lorincz Levente, Alexei Baskov, Anton Cristian Popa, Marius Mărcuș, Albert Zagidullin, Igor Fefelov, Adrian Irimia – atacanți.

În urma celor două victorii de la Târgu Secuiesc hocheiștii de la CSM Galați sunt pe locul trei în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 31 de puncte din 11 jocuri. Pentru gălățeni urmează două jocuri pe teren propriu, 15-16 decembrie, cu Corona Brașov.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal