Voința Cudalbi a încheiat turul Ligii a IV-a cu trei victorii

196

Campionatul primului eșalon județean, Liga a IV-a, a câștigat o nouă echipă în acest sezon, Voința Cudalbi. După ce a triumfat în precedenta ediție a Ligii a V-a, întrerupând seria titlurilor celor de la Mălina Smârdan, echipa din Cudalbi a decis să facă pasul în spre Liga a IV-a.

Primul tur de campionat în primul eșalon județean a fost încheiat de echipa din Cudalbi pe locul 11 din 14. Voința din Cudalbi a acumulat 11 puncte, concretizate în trei victorii (1-0 cu Viitorul Costache Negri, 3-1 cu Quantum Club Galați, 5-2 cu Victoria Independența) și  și două remize (1-1 cu Agrostar Tulucești și 0-0 cu Avântul Drăgănești).

Din rezultatele înregistrate în tur se remarcă și înfrângerea la limită, scor 1-2, pe teren propriu cu liderul și campioana CSU ”Dunărea de Jos” Galați, de altfel, golul marcat studenților a fost primul încasat de echipa campioană în acest sezon.

”Am fost o echipă adunată destul de repede să facem un lot Cât se poate de competitiv pentru Liga a IV-a. În prima parte de campionat s-au remarcat: George Stoian, Marian Luciu și Beny Micu. S-a mai remarcat prin evoluțiile sale și Nuțu Țâmpău, dar el a plecat de la echipă”, ne-a spus unul dintre jucătorii echipei Beny Micu.

Cel mai bun marcator al echipei din Cudalbi, în meciurile din tur, a fost George Stoian, cu șase reușite, șase goluri a marcat și Țâmpău până la plecarea de la echipă. Pentru  Voința au mai marcat: Beny Micu (două goluri), Cristi Costia, Virgil Codreanu câte un gol.

Echipa tip a celor de la Cudalbi a fost: Ionuț Ifrim – portar, Fănel Boboc, Nicușor Drăguț, Cătălin Andrei, Gheorghe Flutur – fundași, Marin Luciu, Cristi Costia, Costel Dumitru, Beny Micu – mijlocași, Costică Țicău și George Stoian – atacanți.

Pentru partea secundă a campionatului Ligi a IV-a echipa din Cudalbi, prin vocea lui Beny Micu, promite un parcurs mai bun. ”În retur promit să ajung la forma cu care m-am consacrat și să dau cât mai multe goluri”, ne-a spus Beny Micu, cel care în ediția 2016-2017 de campionat a fost golgheterul Ligii a V-a pe vremea când evolua pentru Zorile Grivița.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal