Adversari din ligile superioare în meciurile de pregătire pentru studenți

212

Echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați a debutat în meciurile de pregătire pentru partea a doua a campionatului Ligii a IV-a. Studenții au jucat sâmbătă primul test, pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul cu CS Făurei, Liga a III-a.

Pe lângă meciul cu echipa lui Bănel Nicoliță, formația gălățeană mai are programate alte șase jocuri de verificare, iar adversarele sunt, în cea mai mare parte, provenite din ligile superioare.

CSM Râmnicu Sărat – următorul adversar

Joi, la Galați, universitarii vor susține al doilea joc de verificare, cu cei de la CSM Râmnicu Sărat, locul 12 în seria I din Liga a III-a. La 6 februarie, tot la Galați, studenții au programat meci test o echipă din Liga a II-a, Dacia Unirea Brăila, locul 19 în al doilea eșalon.

Sâmbătă, 16 februarie, liderul din Liga a IV-a gălățeană va primi replica unei alte echipe de Liga a III-a, Sporting Liești, una dintre fruntașele din seria I , locul cinci în prima serie. La 23 februarie, în închiderea meciurilor de pregătire, formația gălățeană are programat meci de verificare, tot la Galați, cu CSM Focșani, locul 14 după ce s-au disputat meciurile din turul Ligii a III-a, seria I.

În pauza de iarnă formația gălățeană mai are programate jocuri de verificare cu Victoria Traian, echipă ce se luptă pentru promovarea în Liga a III-a din Liga a IV-a Brăila, dar și echipa de juniori A de la SCM Dunărea Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal