Andrei Mandache laudă CSM Phoenix CSU după meciul cu Steaua

339
Foto: Facebook/CSM Galați
Foto: Facebook/CSM Galați

Echipa de baschet CSM Phoenix CSU a debutat cu o înfrângere, scor 63-87, în Grupa Galbenă din LNBM. Formația gălățeană a pierdut în fața vicecampioanei, Steaua București.

Cel mai bun jucător al meciului, Andrei Mandache, cel care este și căpitanul echipei naționale, a apreciat formația gălățeană la final și a declarat că diferența a fost făcută de nivelul la care au jucat în precedenta fază a campionatului cele două echipe. ”Noi am venit motivați pentru victorie, pentru că venim după o perioadă mai puțin bună în prima grupă. Eu zic că echipa din Galați nu este sub nivelul nostru. Din punctul meu de vedere, este o echipă bună, cred că diferența cea mai mare se face la faptul că noi am jucat în prima grupă, și am jucat cu echipe foarte bune, ei au jucat în grupa a treia, unde echipele nu sunt de nivelul celor din prima grupă. Cred că acolo la intensitate s-a făcut diferența. Ar trebui felicitați pentru felul cum au luptat. 

Am avut un ritm bun, zic eu, în primele două sferturi, în sferturile trei și patru, nu știu dacă din cauza noastră,  că am lăsat un pic ”armele jos”, ei au fost mai agresivi. Cert este că au avut o revenire frumoasă. Cred că și experiența pe care noi o avem își spune cuvântul în momente de genul ăsta”, a spus Andrei Mandache marcatorul a 18 puncte în meciul de la Galați.

CSM Phoenix CSU Galați a pierdut cu scorul 63-87 (11-29, 14-20, 24-15, 14-23), meciul de debut în faza a doua a Ligii Naționale, Grupa Galbenă. În etapa a II-a, echipa gălățeană va juca pe terenul celor de la CSM Mediaș, 25 ianuarie, ora 18.00, urmând ca în etapa a III-a să revină la Polivalentă pentru jocul cu Dinamo, 2 februarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal