Avântul Vânători a revenit la pregătiri

292

Gruparea gălățeană de Liga a IV-a Avântul Vânători a reluat recent pregătirile pentru partea a doua a sezonului. Ocupanta locului opt după prima jumătate de sezon în primul eșalon județean s-a reunit în formulă aproape completă.

Două plecări certe

Din lotul care a evoluat în tur pentru Avântul Vânători nu vor juca în retur Alexandru ”Ali” Sava, cel mai probabil va evolua în retur pentru Gloria Ivești, și Petrișor Gherghief, destinație necunoscută. În schimb, pentru completarea lotului clubul din Vânători va apela la jucătorii din propria pepinieră, echipa de juniori A1, liderul neînvins din Liga a IV-a U19.

Amical cu juniorii U19 și Cupa de Iarnă, primele acțiuni din 2019  

Până la startul oficial al sezonului de primăvară, programat pentru 3 martie, Avântul Vânători va susține câteva meciuri de pregătire. Prima revedere cu mingea a formației din Vânători va fi joi, de la ora 15.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, (Dunărea 2), în testul contra echipei U19 a clubului.

Apoi, sâmbătă, 2 februarie, formația gălățeană va susține meciurile de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”. La competiția organizată de AJF Galați în sală Avântul Vânători va juca în zona trei alături de două colege de eșalon, Quantum Club Galați și Agrostar Tulucești, dar și o echipă din Liga a V-a, ACS Lascăr Schela.

Stadionul Dunărea – noua casă din retur

În prima etapă din returul Ligii a IV-a Avântul Vânători are programat meci pe teren propriu cu cei de la Gloria Ivești. Din cauza lucrărilor cu infrastructura la terenul din Vânători jocul este programat să se dispute la stadionul Dunărea, terenul sintetic. De altfel, până la finalizarea lucrărilor cu suprafața de joc de la Vânători, Avântul va juca meciurile de pe teren propriu pe terenul sintetic al stadionului Dunărea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal