Baschetbaliștii la unison: ”Avem nevoie de susținerea publicului!”

78

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU a încheiat prima fază a Ligii Naționale, Grupa Valorică C, cu bilanțul general 17/1, 17 victorii consecutive. Gruparea gălățeană a câștigat grupa a treia și va juca în faza a doua în Grupa Galbenă, locurile 7-12, pentru calificarea în play-off.

Primul joc în grupa 7-12 va fi contra celor de la Steaua- vicecampioana en-titre a României. pentru jocul de sâmbătă formația gălățeană așteaptă mai mulți spectatori la sală.

”Așteptăm mai multă susținere decât până acum, cu siguranță cu mai multă susținere și mai mulți jucători, cu o energie a echipei mai bună, cu siguranță, ne vom bate pentru play-off”, a spus căpitanul Vlad Corpodean la finalul jocurilor din GVC.

Președintele secției de baschet de la CSM Galați, Florin Atanasiu, apreciază că la jocurile de pe teren propriu, cu ajutorul publicului, formația gălățeană se poate autodepăși. ”Nu știi ce va fi în faza a II-a , sper că va fi bine. Acasă, cel puțin, cu ajutorul publicului, sper ca acum publicul să vină la sală. Sper să obținem un rezultat bun, noi am mai câștigat și anul trecut contra Stelei”, a spus Florin Atanasiu.

Și tehnicianul muntenegrean Dragan Radovic așteaptă mai multă susținere din partea publicului gălățean la jocul cu Steaua. ”Vom vedea ce va fi cu Steaua, sper să avem mai mulți suporteri în tribune, avem nevoie de aportul lor dacă vrem să învingem Steaua”, a spus Dragan Radoivc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal