Brazilianul Neto Caraúbas – noul jucător al vicecampionilor de la United

167
Foto: Facebok/Neto Caraúbas - Futsal

După plecarea celor doi jucători străini, Nuno Coco și Rafinha, United Galați s-a reorientat rapid și a perfectat un prim înlocuitor pentru cei doi.

Clubul gălățean anunță transferul lui Neto Caraúbas, (Manoel Moreira da Silva Neto), un pivot brazilian de 36 de ani, fost căpitan al echipei naționale de futsal clasic a Braziliei.

“Neto Caraúbas e cunoscut sub acest nume în futsalul mondial deoarece provine din acest oraș. Joacă în naționala de futsal clasic a Braziliei înainte să apară futsalul în România, e vorba de futsalul bazat pe reguli vechi, disciplină foarte populară în statele Americii de Sud. Portarul nostru Wellington Da Silva a jucat în echipă cu Neto și avem referințe foarte bune despre el. Îl așteptăm cu drag la Galați în partea a doua a acestei luni, o dată ce vom rezolva problema cu viza sa de ședere. Este posibil să mai transferăm un jucător în această iarnă”, a spus directorul executiv al clubului United, Cristi Ștefu pentru site-ul oficial al clubului vicecampion.

Altfel, sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 17.00, formația vicecampioană va juca primul meci oficial din 2019, pe teren propriu contra celor de la Bukovina Vicov. La jocul cu echipa din Suceava formația gălățeană va introduce biletele de intrare, la prețul de 5 lei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal