Costică Buceschi: ”Egalul era mai corect”

80

Chiar dacă echipa lui a câștigat, la limită, scor 19-18, antrenorul de la Minaur, Costică Buceschi, a declarat la finalul jocului cu CSM Galați că un rezultat de egalitate în jocul de duminică ar fi fost echitabil.

”O victorie forte chinuită, un rezultat bun pentru noi. Cred că azi egalul era cel mai bun. Am mai câștigat o dată la Galați, cu echipa din Brăila, aproximativ la fel, pe final  de meci. A fost un meci fizic, cu foarte multe contacte, goluri de la linia de nouă metri au fost foarte puține. Galațiul și-a dorit foarte mult victoria, au jucat un pic la disperare, erau puncte foarte bune pentru ei dacă reușeau să câștige. Sunt mulțumit doar de puncte, nu de maniera și stilul de joc”, a spus Buceschi.

Deși CSM Galați este pe ultimul loc în Liga Florilor, la doar un punct de locurile de baraj, tehnicianul formației din Baia Mare consideră că lupta nu este încheiat nimic în ceea ce privește retrogradarea.

”Sper din tot sufletul ca echipa din Galați să rămână în continuare, să se bată până la final, pentru că șanse sunt. Vor apărea rezultate surpriză, cred că lupta este deschisă pentru orice echipă de a se salva de la retrogradare”, a încheiat Costică Buceschi.

CSM Galați este pe locul 13 în Liga Florilor cu șase puncte, un punct mai puțin decât echipa de pe locul 12, U Cluj-Napoca. Pentru formația gălățeană urmează jocul de la Zalău, 3 februarie, și de la Galați, 13 februarie, cu CSM București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal