CSM Arcada a învins în minimum de seturi CSM Câmpia Turzii

85
Foto: Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada Galați a stat pe teren doar 64 de minute în prima etapă din retur. Formația gălățeană a învins cu scorul 3-0 CSM Câmpia Turzii, în prima etapă din returul Diviziei A1.

Setul inaugural al jocului a fost câștigat de CSM Arcada cu 25-17 după. După un început echilibrat, gălățenii s-au desprins decisiv spre finalul setului după serie bună de servicii ale lui Terzic. În al doilea parțial gălățenii s-au impus cu 25-18. La fel ca în primul set echipa din Câmpia Turzii a ținut pasul cu Arcada doar în debutul setului.

În finalul secvenței secunde scorul i-a permis lui Sergiu Stancu să-l introducă în teren și pe juniorul Alexandru Lefterache. Înlocuitorul lui Mihalij a început bine, a servit un as, însă al doilea serviciu a fost trimis direct în fileu. Ultimul set a fost câștigat de CSM Arcada 25-16, cu același început echilibrat de set, cu același junior introdus pe final, cu un serviciu bun și unul în fileu.

CSM Arcada: Ivan Mihalij, Ivan Raic, Ivan Borovnijak, Angel Perez, Vlad Ciucureanu, Milos Terzic, Arnel Cabrera – libero. Au mai jucat: Jose Carasco, Alexandar Kullo, Liviu Cristudor, Alexandru Lefterache. Antrenor: Sergiu Stancu. 

După victoria cu echipa din Câmpia Turzii CSM Arcada se menține pe locul trei cu 22 de puncte, la nouă puncte distanță de primele două locuri, VM Zalău și SCM Craiova. Sâmbătă, formația gălățeană va juca tot pe teren propriu, cu cei de la Steaua, locul 6.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal