CSM Arcada debutează sâmbătă în retur

90

După calificarea de luni la turneul final, final four, al Cupei României, echipa masculină de volei CSM Arcada Galați debutează sâmbătă în returul campionatului Diviziei A1. De la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, formația gălățeană va relua cursa pentru câștigarea campionatului cu cei de la CSM Câmpia Turzii, joc ce se va disputa în etapa a XII-a.

Diviziei A1 este reluată de CSM Galați de pe locul trei în clasamentul de la finalul turului cu 19 puncte, câștigate în cele zece jocuri din prima parte a campionatului. Formația gălățeană este la nouă puncte distanță de primele două echipe din clasament, VM Zalău și SCMU Craiova.

Cei de la CSM Câmpia Turzii – echipă nou promovată în Divizia A1, au terminat turul pe locul zece cu zece puncte acumulate în zece jocuri. Meciul tur, disputat la Câmpia Turzii, a fost câștigat de CSM Arcada cu scorul 3-0. Față de programarea inițială ordinea de disputare a jocurilor, tur- retur, a fost inversată.

În primele patru etape din retur CSM Arcada va juca de trei consecutiv pe teren propriu. După jocul cu CSM Câmpia Turzii gălățenii vor juca în etapa a XIII-a, 2 februarie, la Polivalentă cu cei de la Steaua, locul 7 la finalul turului. În etapa a XIV-a CSM Arcada va sta, Tricolorul Ploiești, adversarul cu care trebuia să joace, s-a retras din campionat, urmând ca în etapa a XV-a, 9 februarie, CSM Arcada să joace cu Știința Explorări Baia Mare, locul 9, din 11, după meciurile din tur.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal