CSM Arcada începe anul cu un meci în Cupa României

128

Echipa masculină de volei CSM Arcada începe anul cu un meci în Cupa României. Luni, 21 ianuarie, formația gălățeană va juca pe terenul celor de la CSM București, în faza sferturilor de finală, meci eliminatoriu.

În pauza de iarnă formația gălățeană a trecut prin modificări de lot, doi jucători au fost înlocuiți, au plecat Nemanja Cubrilo, chiar la adversara de luni CSM București, și Ivan Bojic.

În locul celor doi la Galați au sosit Ivan Borovnjak, (Serbia), 30 de ani, trăgător secund, și Ivan Mihalj, (Croația), 28 de ani, centru. Schimbări sunt și în ceea ce privește antrenorul, pe banca tehnică Sergiu Stancu, antrenorul care a câștigat sezonul trecut Cupa și campionatul cu Tricolorul Ploiești, l-a înlocuit pe Nicu Harabagiu. CSM Arcada a susținut un meci de pregătire în pauza competițională, câștigat de formația gălățeană cu scorul 3-1 cu cei de la Dinamo.

După prima parte a campionatului Diviziei A1 cele două adversare pentru un loc în final four-ul Cupei sunt la egalitate de puncte. CSM Arcada este pe locul patru cu 19 puncte, 10 jocuri, în timp ce echipa din București este pe cinci cu același număr de puncte din același număr de jocuri. În meciul din tur CSM Arcada a învins CSM București cu scorul 3-0, (-23, -22, -20), meci disputat la Galați.

Jocul de luni se va disputa în Sal Sporturilor din Dobroești, Ilfov, de la ora 18.00, și va fi transmis în direct de Digi Sport.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal