Înfrângere cu Craiova și ultimul loc la finalul turului pentru CSM Galați

297

Handbalistele de la CSM Galați au încheiat prima parte a Ligii Florilor, turul, pe ultimul loc. În ultima etapă din tur formația gălățeană a pierdut, scor 19-22, jocul de pe teren propriu cu SCM Craiova.

Echipa gălățeană a reușit să joace de la egal cu formația din Craiova doar în prima repriză. CSM-ul a condus prima, scor 3-1, în minutul 5, Craiova a egalat în minutul 10, scor 4-4. Egalitatea s-a menținut până în finalul primului parțial. Cu un minut rămas din primul minut echipa gălățeană a rămas în dublă inferioritate, iar Craiova s-a desprins la 9-12, acesta fiind și scorul pauzei.

Partea secundă s-a disputat cu echipa din Craiova la conducere. Cel mai aproape CSM Galați a fost în minutul 38, când s-a apropiat la două goluri, scor 11-13, minutul 38, dar și  în minutul  47, scor 16-18, după un gol din aruncare de la șapte metri marcat de Elena Livrinikj.

CSM Galați: Elena Șerban, (Emilia Anghel) – Cătălina Cioaric 6 goluri, Daciana Balaban 4, Elena Livrinikj 4, Cristina Clisu 1, Lăcrămioara Cîlici 1, Ala Sheiko 1, Iulia Stroia 1, Mădălina Conache 1, Cristina Marcu, Tamara Bokaric, Denisa Șelever, Ana Maria Gogu. Antrenor: Valeriu Costea.

După ce au disputat cele 12 jocuri din tur CSM Galați este pe locul 13, ultimul, cu 5 puncte. Gruparea gălățeană este la un punct distanță de locul 12, care asigură prezența la barajul de menținere/promovare în LNHF. În prima etapă din retur CSM Galați va juca tot pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, duminică, 27 ianuarie, de la ora 17.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal